POA PARTY WATERFRONT STREETART- niccola.be-180_EDIT.jpg
 
 
Middel 3@2x.png
 
 
 

WATERFRONT

 

Waterfront Bar & Resto is een bijzonder, exclusief en tijdelijk concept van 14 augustus tot en met 22 september. Wat maakt Waterfront zo bijzonder? De locatie! Waterfront bevindt zich namelijk op een ponton in het Kattendijkdok. Het ponton van 550 m² ligt op amper 30 cm boven de waterspiegel. Je neemt het aperitief, luncht of dineert dus letterlijk op het water met een fantastisch uitzicht op het Havenhuis, de Londenbrug en binnenstad.

Waterfront bestaat uit een uniek restaurant en een gezellig terras met indian summer bar. Het terras wordt gedeeltelijk overdekt zodat je in de bar ook bij mindere weersomstandigheden van een hapje en een drankje kan genieten.

 
 

Bar

 

Waan je op een zonnig eiland en geniet van een exotische cocktail op het ruime terras al dobberend op het water. De bar op het terras biedt een variatie aan frisdranken, wijnen, bieren en cocktails. Om de kleine honger te stillen voorzien we een assortiment aan fingerfood om met je gezelschap om te delen.

 
bg-black.jpg
20180831_Waterfront_JB_007.jpg
20180831_Waterfront_JB_070.jpg
POA PARTY WATERFRONT STREETART- niccola.be-154 - lichter.jpg
POA PARTY WATERFRONT STREETART- niccola.be-198.jpg
POA PARTY WATERFRONT STREETART- niccola.be-199.jpg
POA PARTY WATERFRONT STREETART- niccola.be-157.jpg

Resto

 

 

Waterfront betekent ook dineren óp het water. Bijna vijf weken lang brengt het team van sterrenrestaurant Likoké zijn ontembare passie voor het koken van het zuiderse Frankrijk naar het Antwerpse Kattendijkdok. Vijf weken lang laten Piet Huysentruyt, zoon Cyriel en chef Anthony Stoop het Antwerpse publiek proeven van de meest opvallende Likoké-klassiekers.

Het Zuid-Franse restaurant Likoké is het laatste culinaire avontuur van Piet. Met een eigenzinnige keuken, diepgeworteld in de Zuid-Franse aarde met veel respect voor het terroir en veel gevoel voor smaken en texturen. Met de naam Likoké brengt Piet een ultieme hommage aan zijn vader, die deze bijnaam kreeg in koloniaal Congo en bovendien ooit zelf nog in Antwerpen het schip naar Congo nam.

 
 
 
 

Openingsuren

14 augustus - 15 september 2019
15 september - 22 september uitsluitend B2B

WATERTAXI

Om de ervaring compleet te maken, kan je de Waterfront
bereiken met een watertaxi die vertrekt aan het MAS.
Binnenkort meer info.

cashless

Waterfront Bar & Resto accepteert
Bancontact/Maestro - Visa/Mastercard

contact

Sluisstraat - Kaai 18 (Kattendijkdok)
2030 Antwerpen